Volejbalový turnaj COME AND TRY

Ve dnech 10.10. až 12.10.2014 se v DDŠ Sedlec – Prčice konal volejbalový turnaj COME AND TRY, kterého se účastnilo 11 dětí z našeho zařízení, které reprezentovaly Sportovní klub Racek, jež je členem Českého hnutí speciálních olympiád.

Zahájení turnaje proběhlo v sobotu v 9:30, kdy všechny přivítal DDŠ Sedlec – Prčice pan Mgr. Stanislav Urban. Spolu se sportovním klubem Racek se zúčastnili reprezentanti SK Odlochovice, SK Tloskov a domácí SK Sedlec – Prčice. Na celém turnaji se podílelo 75 účastníků, včetně organizačního týmu.

Součástí turnaje byl doprovodný program, kde děti měly možnost vyzkoušet si i jiné aktivity – skatepark, lukostřelba, horolezecká stěna, posilovna, robot na stolní tenis a keramická dílna. Všichni měli také možnost zlepšit svou techniku ve volejbale ve volejbalové školce, kterou pro ně organizátoři sportovního víkendu připravili.

Vrcholem celého sportovního víkendu byl volejbalový turnaj, kterého se účastnila tři volejbalová družstva. Na prvním místě se umístilo mužstvo SK Sedlec-Prčice B, druhé místo obsadil tým SK Sedlec-Prčice A, a na třetím místo patřilo sportovcům z SK Tloskov.

Celý víkend se velice povedl a všichni si ho užili, rozšířili své sportovní obzory a poznali nové tváře. Za organizaci a pozvání děkujeme. 🙂

Zřizovatelem toho zařízení je Středočeský kraj
logo-sck