GOLFISTKA KLÁRA SPILKOVÁ NA RACKU

Datum 1.3. 2017 se pravděpodobně zapíše našim dětem do paměti…na Racek totiž přijela nejlepší česká golfistka – Klára Spilková! Tato 22letá, krásná a talentovaná hráčka Ladies Europian Tour, se projevila jako velmi sympatická, čímž na sebe okamžitě strhla pozornost všech dětí. Předala našemu domovu šek na 86.766 korun. Tato částka byla utržena z prodeje tří bagů, s nimiž golfistka hrála loni na LOH v Riu de Janeiru. Navíc sebou přivezla občerstvení v podobě nejrůznějších dobrot pro děti.

Při předávání šeku byly také přítomny paní Hana Kovářová – ředitelka marketingu Raiffeisenbank a paní Maria Stilerová – hospodářka a členka výboru České golfové federace.

Golfistka byla nadšená ze zájmu dětí o golf a hlavně o sport celkově. Děti byly až překvapivě zvídavé a Kláře kladly velmi zajímavé dotazy, například, jak se vyrovnává s nervozitou před turnajem a kolik má soupeřů…

Každé z dětí projevilo zájem si golf vyzkoušet pod dohledem naší přední golfistky a tak Klára přislíbila návštěvu Konopiště, anebo nedalekého Čertova břemene.

Po předání štědrého sponzorského daru provedly děti Kláru po domově, aby jí ukázaly, jak zde žijí. Velmi akční byla zastávka v naší malé tělocvičně, kde Spilková ukázala svou sportovní kondici, když přijala výzvu k přeskokům přes švihadlo…

Naše velké díky tímto patří Kláře Spilkové, celému jejímu týmu a také partnerům golfistky – Raiffeisenbank a České golfové federaci!

Zřizovatelem toho zařízení je Středočeský kraj
logo-sck